Case Study: SSL på Texta.dk


Læs mere

Case Study: SSL på Rito.dk


Læs mere

Genudstedelse af alle certifikater udstedt før 1. december 2017


Alle certifikatet skal reissues med nyt intermediate certifikat og nyt rodcertifkat hvis de er udstedt før 1. december 2017

Læs mere

SEO myter om SSL: Hvordan man gør det rigtigt


Læs mere

SHA-2 på alle certifikater


Certifikater med SHA-1 signaturalgoritmen er blevet udfaset. Det anbefales at alle, som har et certifikat med SHA-1 algoritmen hurtigst muligt får det udskiftet med et certifikat, der benytter SHA-2.

Læs mere

SSL certifikat til Facebook apps


Hvis du laver en Facebook app er det et krav at den loades over https. Facebook har taget dette valg for at beskytte brugerne og deres data. Du skal derfor have et SSL certifikat til den webserver der hoster din Facebook app.

Læs mere

Max gyldighed på 3 år på alle SSL Certifikater


I løbet af relativt kort tid er der sket mange ting i SSL-verdenen. 1024-bit RSA er forsvundet, offentlige SSL certifikater på interne domæner er ved at forsvinde, SHA-1 signaturalgoritmen er under kraftig udfastning - og det stopper ikke her.

Læs mere

Hvordan valideres SSL certifikater?


Når du bestiller et SSL certifikat, så er der 3 forskellige muligheder for den validering der ligger bag. De 3 typer er Domain Validated (DV), Organization Validated (OV) og Extended Validation (EV).

Læs mere

3 ting du skal huske når du kører SSL


Når du skal deploye SSL/TLS, så er der en hel del ting du skal have styr på, for at bliver helt optimalt. Vi vil i denne artikel belyse 3 vigtige ting, som du skal sikre.

Læs mere