Case Study: SSL på Rito.dk


At benytte SSL fra BilligSSL har uden tvivl hjulpet os med, at præsentere et professionelt image til eksisterende og nye kunder. Folk er vant til at se den grønne adressebar, når de går i deres netbank og det giver en øget tryghed for vores publikum. Dennis Drejer, direktør, Rito.dk 

Primære udfordringer

  • Sikkerhed for kundernes data og ordrer
  • Hensyn til SEO rankings efter Googles udmelding
  • Et tillidsfuldt look

Løsningen

Rito.dk benytter et certifikat med Extended Validation for at opnå den grønne adressebar, hvor firmanavnet fremgår ved siden af websidens adresse.

Ud over, at der visuelt er mere at se med Extended Validation, så betyder det også at den validering af selskabet der ejer websiden er grundig og man gennemgår nogle skridt, for at opnå valideringen og den grønne bar.

Resultatet

Alle Ritos kunder har det sikre look de kender fra banken og det er sikret, at siden ikke mister rankings i Google fordi der mangler sikker forbindelse.

Transitionen og Google

Det er altid en stor bekymring, inden webshopejere skifter, om de mister deres placeringer i Google og om de bliver straffet. I vores artikel om emnet har vi beskrevet hvordan man sikrer en effektiv flytning til HTTPS. 

Rito har ikke oplevet hverken fald i omsætning eller rankings i forbindelse med skiftet til HTTPS.