SSL certifikat til Facebook apps


Hvis du laver en Facebook app er det et krav at den loades over https. Facebook har taget dette valg for at beskytte brugerne og deres data. Du skal derfor have et SSL certifikat til den webserver der hoster din Facebook app.

Valg af certifikat til Facebook apps

Facebook stiller ikke nogle krav til hvilket certifikat du vælger, det skal blot være udstedt af en anerkendt udbyder. Du kan derfor bruge alle de SSL certifikater vi sælger, da vi kun sælger certifikater fra de største udbydere i verden. 

Her under finder du en liste af de certifikater vi anbefaler til Facebook apps.

RapidSSL RapidSSLSe mere og køb
RapidSSL WildcardSe mere og køb

Da indholdet af din Facebook app blot loades i et iframe anbefaler vi de billigere DV SSL certifikater. Disse billige ssl certifikater lever fint op til kravet for Facebook apps.

Valg af URL til din Facebook app

Nu hvor et SSL certifikat er et krav til Facebook apps skal du forholde dig til, hvor på dit domæne du placerer din Facebook app. Et typisk SSL certifikat virker kun på et domæne eller underdomæne. Placerer du din Facebook app på app.ditdomæne.dk, skal du derfor have et SSL certifikat til app.ditdomæne.dk. Samme SSL certifikat vil ikke kunne bruges til app2.ditdomæne.dk.

Vil du have forskellige Facebook apps til at ligge på hver sit underdomæne, skal du vælge et wildcard ssl certifikat.

Vil du nøjes med et enkelt certifikat, kan du placere flere Facebook apps i hver sin undermappe under samme domæne. F.eks: ditdomæne.dk/app1 og ditdomæne.dk/app2 - disse vil kunne beskyttes med samme certifikat.

Opsætning af SSL certifikat til Facebook apps

Inden du køber et certifikat, bør du kontrollere at din hostingudbyder har support for SSL. Når du har købt et SSL certifikat og fået det udstedt til det site der hoster din Facebook app, skal certikatet installeres ved din udbyder. Installationen afhænger af hvor og hvordan dit site er hostet. Du bør undersøge med din udbyder hvordan certifikatet skal installeres, så du kan tilføje https beskyttelse til din Facebook app.