SSL certifikat fra dit favoritbrand

Vi tilbyder kun produkter fra de største CA'er i verden

Produkt1 år2 år

RapidSSL RapidSSL

DKK 100,00 (DKK 125,00)

DKK 97,50 (DKK 121,88)

Bestil nu!

RapidSSL Wildcard

DKK 739,00 (DKK 923,75)

DKK 695,00 (DKK 868,75)

Bestil nu!
Priser er angivet per år

RapidSSL SSL certifikater

Med et RapidSSL certifikat får du SSL beskyttelse til den absolut bedste pris. Ved at købe et RapidSSL certifikat går du ikke på kompromis med krypteringsstyrken, som er lige så høj som øvrige brands.

BilligSSL anbefaler RapidSSL hvis du hurtigt og billigt vil tilføje SSL beskyttelse til dit site.

RapidSSL tilbyder 2 forskellige certifikater. Et almindeligt certifikat til ét hostnavn og et wildcardcertifikat. Begge certifikater er Domain Validated og udstedes som regel på få minutter.

Hvis du vælger at købe et RapidSSL certifikat til mere end et år af gangen, kan du spare penge på dit SSL certifikat. Alle RapidSSL certifikater kan udstedes i op til 2 år. 

RapidSSL SSL certifikater tilbyder op til 256-bit kryptering, som er samme krypteringsniveau som andre SSL certifikater tilbyder. Til RapidSSL medfølger der ubegrænset antal serverlicenser, så du kan bruge RapidSSL certifikatet på alle de servere du ønsker. RapidSSL certifikaterne genkendes i 99% af alle browsere, så det vil virke på størstedelen af alle enheder. 

RapidSSL er et af vores mest populære brands, da det er et kvalitets produkt til en rigtig god pris. Med RapidSSL certifikater, kan du få dit site beskyttet med https i løbet af ganske få minutter. Vi anbefaler RapidSSL certifikaterne til websites og applikationer hvor der ønskes support for SSL beskyttelse. Har man et større site eller en webshop kan man sagtens bruge et RapidSSL certifikat, men vi anbefaler dog i stedet man vælger OV eller EV certifikat, da det giver større tryghed overfor ens besøgende.