Konfigurér dit certifikat

Det bliver endnu billigere hvis du køber flere år

Konfigurér → Dine oplysninger → Betaling → Levering

GeoTrust QuickSSL Premium

1 år

DKK 619,00 pr. år  (DKK 773,75 pr. år)

DKK 619,00  (DKK 773,75)


GeoTrust QuickSSL Premium certifikat

Tilføj SSL beskyttelse til dit website eller din applikation med et QuickSSL Premium fra GeoTrust. Med GeoTrust får du et certifikat som er kendt af mange og som skaber tryghed for dine brugere. 

Anvendelse af GeoTrust QuickSSL Premium

Du kan bruge et QuickSSL Premium certifikat på et domæne eller underdomæne til at kryptere forbindelsen mellem dine brugeres browser og din server. GeoTrust QuickSSL Premium er et domæne valideret certifikat, som kan bruges på dit website til at tilføje SSL beskyttelse. QuickSSL Preimum er velegnet til hjemmesider hvor du ønsker at gøre det muligt for brugerne at tilgå hjemmesiden via https.  

Da GeoTrust QuickSSL Premium er et DV certifikat, indeholder det ingen informationer om virksomheden certifikatet er udstedt til. Vi anbefaler ikke at man bruger et DV certifikat til webmail eller webshop, hvor det er vigtigt for den besøgende at kende identiteten på hjemmesiden. Til webmail eller en webshop bør du i stedet for bruge et OV eller et EV SSL certifikat.

Validering ved et GeoTrust QuickSSL Premium

GeoTrust QuickSSL Premium er et domain validated certifikat. Det betyder at der ved udstedelse af certifikatet valideres at køber har kontrol over domænet. Når du køber et QuickSSL Premium hos os, skal det valideres via e-mail. Du skal derfor sikre dig, at du kan oprette e-mail konti på det domæne du skal bruge certifikatet til.

Specifikationer på GeoTrust QuickSSL Premium