Konfigurér dit certifikat

Det bliver endnu billigere hvis du køber flere år

Konfigurér → Dine oplysninger → Betaling → Levering

GeoTrust True BusinessID EV

1 år

DKK 1.299,00 pr. år  (DKK 1.623,75 pr. år)

DKK 1.299,00  (DKK 1.623,75)


GeoTrust True BusinessID EV certifikat

Gør et besøg på dit website til en tryg og sikker oplevelse med et GeoTrust True BusinessID EV. True BusinessID EV er extended validation SSL certifikat, hvilket betyder det giver den grønne adressebar. Et EV SSL certifikat er det ypperste inden for https certifikater og er en grønstempling af dit website og din virksomhed.

Andvendelse af GeoTrust True BusinessID EV

Med et GeoTrust True BusinessID EV certifikat kan du tilbyde en https forbindelse på din webshop eller dit website. Når dine brugere besøger dit site, vil alle data der udveksles mellem din server og brugernes browsere være krypteret og oplysningerne kan derfor ikke læses af andre. Når der bruges et EV SSL certifikat bliver det meget tydeligt for dine besøgende at de er på den rigtige side, da firmanavnet står i adressebaren.

Sådan ser et EV SSL certifikat ud i forskellige browsere:

Sådan ser et GeoTrust True BusinessID EV ud i forskellige browsere

GeoTrust True BusinessID EV er velegnet til webshops og sider hvor der udveksles personligeoplysninger, som f.eks. cpr numre. Da et EV SSL certifikat giver den grønne adressebar, giver det brugerne stor tryghed og det vil derfor øge din konvertering.

Validering ved et GeoTrust True BusinessID EV

GeoTrust True BusinessID EV er et extended validated certifikat. Ved udstedelse valideres det at køber har kontrol over domænet og at virksomhedens oplysninger er korrekte. Kontrol over domænet valideres via e-mail. Det er derfor vigtigt at du kan oprette e-mail konto på den domæne certifikatet skal bruges på. For at få et EV certifikat og den grønne adressebar, skal en lang række af virksomhedens oplysninger valideres og processen indebærer flere dokumenter der skal udfydes og indsendes. En medarbejder fra GeoTrust vil derudover kontakte virksomheden via telefonen.

Da en lang række oplysninger skal indsendes og bekræftes, skal man forvente en ventetid på 5-10 arbejdsdage inden certifikatet bliver udstedt.

Specifikationer på GeoTrust True BusinessID EV