Konfigurér dit certifikat

Det bliver endnu billigere hvis du køber flere år

Konfigurér → Dine oplysninger → Betaling → Levering

GeoTrust True BusinessID

1 år

DKK 729,00 pr. år  (DKK 911,25 pr. år)

DKK 729,00  (DKK 911,25)


GeoTrust True BusinessID certifikat

Giv dine brugere en tryg og sikker oplevelse på dit website med et GeoTrust True BusinessID SSL certifikat. True BusinessID er et organization validated certifikat, dine besøgende kan derfor være sikre på de er forbundet til det rigtige website.

Anvendelse af GeoTrust True BusinessID

Med et GeoTrust True BusinessID certifikat kan du gøre din hjemmeside eller webshop tilgængelig over https. Med en https forbindelse er alt data der udveksles mellem din besøgendes browser og din server krypteret og oplysningerne kan derfor ikke aflæses af andre. Med et True BusinessID certifikat kan du nemt og sikkert gøre det tydeligt for dine besøgende, hvem oplysningerne sendes til.

GeoTrust True BusinessID er perfekt til webmail og mindre webshops. Da SSL certifkatet indeholder informationer om den virksomhed certifikatet er udstedt til, kan dine besøgende se de er på det rigtige website. 

Validering ved et GeoTrust True BusinessID

GeoTrust True BusinessID er et organization validated certifikat. Det betyder, at ved udstedelse af certifikatet skal virksomhedens oplysninger kontrolleres for at sikre de er korrekte. GeoTrust med et telefonopkald bekræfte, at de indtastede oplysninger om virksomheden certifikatetet tilhører er korrekte. Det kan ske, at de vil fremsende et brev til din adresse eller at de anmoder om dit firmas registreringspapirer.

Da oplysningerne skal bekræftes via telefon, skal du forvente en ventetid på 1-2 arbejdsdage inden certifikatet bliver udstedt.

Specifikationer på GeoTrust True BusinessID