Konfigurér dit certifikat

Det bliver endnu billigere hvis du køber flere år

Konfigurér → Dine oplysninger → Betaling → Levering

RapidSSL Wildcard

1 år

DKK 739,00 pr. år  (DKK 923,75 pr. år)

DKK 739,00  (DKK 923,75)


RapidSSL Wildcard certifikat

Et RapidSSL Wildcard certifikat gør det muligt at tilføjse SSL beskyttelse til subdomæner med et certifikat. Du kan derfor med fordel købe et wildcard certifikat, hvis du ved du får brug for SSL beskyttelse på flere underdomæner.

Andvendelse af RapidSSL Wildcard

Et RapidSSL wildcard certifikat beskytter alle subdomæner i ét niveau på dit domæne. Hvis du bestiller et RapidSSL wildcard certifikat til *.billigssl.dk, vil det kunne tilføje SSL på alle underdomæner, f.eks. login.billigssl.dk og checkout.billigssl.dk. Du skal dog være opmærksom på, at du kun kan beskytte subdomæner i ét nuveau. Så et wildcard certifikat til *.billigssl.dk, vil ikke kunne beskytte sikker.checkud.billigssl.dk.

Et RapidSSL wildcard certifikat er en fordel hvis du ønsker at have SSL kryptering på flere underdomæner, da du med et certifikat, kan beskytte alle underdomæner.

Validering ved et RapidSSL Wildcard

RapidSSL wildcard er et domain validated certifikat. Det betyder at der ved udstedelse af certifikatet valideres at køber har kontrol over domænet. Når du køber et RapidSSL wildcard hos os, skal det valideres via e-mail. Du skal derfor sikre dig, at du kan oprette e-mail konti på det domæne du skal bruge certifikatet til.

Domain validated certifikater er typisk de billigste certifikater og kan typisk udstedes i løbet af få minutter.

Specifikationer på RapidSSL Wildcard